Tanfolyam a budaörsi tűzoltóknál

(Budaörs, 2018. április 25. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület először tartott önkéntes tűzoltó egyesületek tagjainak 40 órás alapfokú tanfolyamot áprilisban.

 

 

A szakmai képzésen 10 fő vett részt, akik az elsajátított elméleti és gyakorlati tudásukról sikeresen adtak számot a kurzus végén.

A hallgatók köre a helyi önkéntesek mellett, biatorbágyi, pomázi, valamint zsámbéki tagokból állt össze. Az eredményes vizsgával tűzoltási és mentési szaktevékenységre jogosult személyekké váltak, a számonkérést a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálata végezte.

A vizsgára Gyenizse Zoltán, Hodut János, Illés Péter, Dr. Petró Tibor készítette fel a jelentkezőket. A tanfolyam átfogó képet adott égéselmélet és oltóanyag, alkalmazott tűzoltási és műszaki mentési, továbbá szerelési ismeretekről, a tűzoltás szabályairól és szervezetéről, a tűzoltó szakfelszerelések ismeretéről és használatuk szabályairól, egyéni védőeszközök ismeretéről és használatuk szabályairól, valamint munkavédelemről.

 

tuzcsap

 

oktatas_teremben

 

legzo_2

 

legzo

 

csoport_oktatas

 

alapszereles

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.