Jövő héten kezdődik a 21. Budaörs Fesztivál

(Budaörs, 2018. április 25. – Budaörsi Infó) 2018. április 25-én a budaörsi PostART-on sajtótájékoztatót tartott Selmeczi Ágnes, a Budaörs Fesztivál igazgatója.

 

 

A megszokottaktól eltérően – rendhagyó módon – kezdődött a Budaörs Fesztivál sajtótájékoztatója. A résztvevőket a Fesztivál egyik fellépője Takács Noémi közös éneklésre, majd pedig egy kis mozgásra, vállmasszírozásra hívta.

 

budaorsfesztival2018_sajtaj (2)

 

budaorsfesztival2018_sajtaj (1)

 

A jó hangulat így már adott volt, amit tovább fokozott a rendezvény egyik műsorvezetőjének Horváth Töreki Gergelynek improvizációs játéka.

 

budaorsfesztival2018_sajtaj (6)

 

A jelenlévőket Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármester köszöntötte, majd pedig Selmeczi Ágnes ismertette a főbb programokat.

 

budaorsfesztival2018_sajtaj (5)

 

budaorsfesztival2018_sajtaj (4)

 

Szabó Benedek és a Galaxisok valamint a Bohemian Betyars is képviseltette magát a sajtótájékoztatón.

 

budaorsfesztival2018_sajtaj (3)

 

Idén 21. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb ingyenes kulturális seregszemléjét Budaörsön.

1 város, 5 nap, 8 helyszín, 36 program, 460 fellépő – a tavaszi Budaörs Fesztivál minden korosztályt és stílust kielégítő műsorkínálattal várja majd a vendégeit.

A választék és a kínálat rendkívül széles lesz: Bálványos Huba Munkácsy-díjas grafikus kiállításától a Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duójáig , Bérczesi Robi Én meg az Ének műsorától kezdve a Kesze kusza varázspálcája című öko mese musicalig, vagy Kollár Klemencz László (Kistehén zenekar) estjétől Orff Carmina Buranáig.

A Muzsikáló terek címmel akusztikus koncerteket lehet majd meghallgatni Budaörs egyik legszebb terén, a Kálvária téren, ahol igazi fesztiválhangulat várja a közönséget.

A szombati szabadtéri nap meghívott előadói többek között: az Alma zenekar, a Czutorborsók, Belmondo, DLRM, Szabó Benedek és a Galaxisok, Bohemian Betyars, 30Y.

A PostART kulturális színtér ad majd otthont Bérczesi Robi, a Freedom Cafe Music, Kollár-Klemencz László, a Vanmocsello, Noémo, Mayberian Sanskülotts, Voodoo papa duo, The Pontiac koncertje mellett Tótth Benedek könyvbemutatójának, valamint közösségi reggelivel egybekötött Hangfelkelte koncertnek is.

A fesztivál zárásaként a VIVART Budaörsi Sinfonietta előadásában hangzik el Orff: Carmina Buranája Török Géza Liszt-díjas karmester vezényletével.

 

Bővebb információt és részletes programot ide kattintva találnak. 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.