A Születés hete Budaörsön

(Budaörs, 2018. április 11. – Budaörsi Infó) Budaörs idén is csatlakozik a Születés Hete országos rendezvénysorozathoz, amelynek keretében április 14-én szakmai előadást szervez a Babagenetika Egyesület a PostART-on. Az ingyenes programon szakmai kerekasztal-beszélgetésekkel, tanácsadással és fotókiállítással várják az érdeklődőket. 

 

 

A 17. Születés Hete Fesztivál egy országos szakmai, kulturális és tájékoztató programsorozat, amihez Budaörsön az idén csatlakozik másodszor a Babagenetika Egyesület szervezésében.

A születés az élet legmeghatározóbb pillanata: annak is, aki éppen a világra jön és azoknak is, akik őt várják. Régen, akár évszázadokkal ezelőtt, tartotta magát az a hiedelem, hogy a kisbaba nem érez semmit a születéséből és a nők is inkább csak asszisztáltak a folyamathoz mintsem fontos szereplői voltak annak. A közelmúltban egyre több kutatás igazolja, hogy a születés meghatározza a kisbaba életét és az anyává sőt az anyaságon keresztül nővé válás folyamatára is hatással van. A nők egyre tudatosabban készülnek a szülésre és nem csak testi, hanem lelki értelemben is.

A Születés hete rendezvény keretein belül egy beszélgetős délutánra hívják a szervezők az érdeklődőket, ahol bárki feltehet kérdéseket és meghallgathatja mások tapasztalatát és szakértők véleményét is. 

 

csecsemo_baba_ujszulott_szuleszet_kismama_szuletes


Hogyan szülnél? Milyen fontos szempontjaid vannak? Először szülsz és félsz vagy már többedjére és szeretnéd jobban csinálni? Szeretnél tájékozódni az otthon szülés és a kórházi szülés különbségeiről, hasonlóságairól? Szeretnéd a lehető legjobb döntést meghozni, hogy gyermeked és magad számára is biztonságos ugyanakkor örök élmény legyen a születés folyamata?

Mindent a szülésről, születésről szakértőktől, édesanyáktól, édesapáktól, egymás közötti beszélgetés, ahol bátran felteheted kérdéseidet is!

 

A rendezvény szakértői:

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna gyermekorvos
Csontos Eszter pszichológus ; baba- és gyermekhordozási tanácsadó ; Borsmama
Dr. Pethő Boglárka szülés-nőgyógyász
Dr. Fülöp Viktor klinikai genetikus ; szülész -nőgyógyász
Iványi Viki, Alter-ego Alapítvány a Családokért
Kovács Barbara csecsemős nővér
Máténé Papp Marianna védőnő
Miskovics-Kobza Meső dúla
Ördögh Csilla pszichológus
Rados Katalin szülésznő
Sevcsik M Anna, Babagenetika
Varga Katka ; Csillag Kuckó
Vass Gabriella; Életfa bába praxis
Vargyai Dia szoptatasi tanácsadó

 

A részvétel ingyenes! 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.