Vicckampány – Láthatatlan szoborparkot nyitott Budaörsön a Kutyapárt

(Budaörs, 2018. április 6. – Budaörsi Infó) 2018. április 5-én a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Láthatatlan Szoborparkot épített és nyitott is meg azonnal Budaörsön a Baross utcai közterületen, a kerékpárút mellett. 

 

 

A szoborpark különlegessége, hogy a szobor maga a használó lesz, hisz a földre helyezett felirat elé kell állni és úgy lehet fotózkodni különféle vicces feliratokkal, amelyeket a párt havonta szeretne cserélni.

 

ketfarkukutyapart_lathatlanszoborpark (4)

 

ketfarkukutyapart_lathatlanszoborpark (6)

 

Betlehem Csaba, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt képviselőjelöltje a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz-Tékozló Alap budaörsi állomása, a Láthatatlan Szoborpark.

“Egy művészi projekt, ami a Kétfarkúak ‘szép-hasznos-vicces – de ezek közül kettő!’ – szabálya szerint került elhelyezésre a madarasteszkó és a Baross utca közötti  kerékpáros/gyalogúton.

Ez egy olyan szoborpark, ahol a felhasználó a szobor: nincs szükség semmire, csak két emberre és egy képrögzítő eszközre.

A vicces feliratokat cserélni fogjuk, ha sikeres lesz a választás. Továbbá állami támogatásból a következő évben is szeretnék pályázatokat kiírni és támogatni vele különböző nemes ügyeket.”

 

ketfarkukutyapart_lathatlanszoborpark (1)

 

ketfarkukutyapart_lathatlanszoborpark (7)

 

ketfarkukutyapart_lathatlanszoborpark (3)

 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviselőjelöltje korábban a nap folyamán a budaörsi nyugdíjas házban járt, ahol ismertette az idősekkel a kampánypénzeik szétosztási tervét és programjukat.

 

UPDATE

Feltehetően 2018. április 5-én este vagy 6-án kora reggel a Láthatatlan Szoborparkot megrongálták. 

ketfarkukutyapartoszlop

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.