A Kétfarkú Kutya Párt jelöltje a budaörsi időseknél járt

(Budaörs, 2018. április 6. – Budaörsi Infó) 2018. április 6-án a Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviselőjelöltje a budaörsi nyugdíjas házban járt, hogy ismertesse az idősekkel a terveiket és programjukat. 

 

 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kampánypénzének szétosztásának bemutatása, ismertetése céljából szervezte a budaörsi nyugdíjasklub-tagokkal való találkozást, fókuszban a szépkorúakat támogató projektekkel.

 

nyugdijashaz_ketfarkukutyajobbik (8)

 

Betlehem Csaba, a körzet országgyűlési képviselőjelöltje ismertette pártja programját a résztvevőkkel. Elmondta, hogy az ő pártja a kampánypénzeket inkább hasznos vagy szép dolgokra szeretné költeni, ezért is nem érkezett üres kézzel, tíz darab sétabotot hozott.

“Gyűlölöm az óvodás, iskolás, nyugdíjas klubokban való kampányt, de mivel mind a kormánymédiumok mind az úgynevezett független média elhallgatja a Kutyapártot, így kénytelen voltam mégis eljönni.

A Kétfarkúak régóta közösségi dolgokat csinálnak, amit lassan-lassan észrevesznek az emberek. Növekszik a népszerűségünk, mert viccesen ugyan, de nagyon szép és hasznos projekteket csinálunk évek óta, amiről a média nagy része hallgat, ami érthető. 

Azokra a szavazókra számítunk, akiknek elegük van a 28 évnyi polgárháborús hangulatból. Azokra, akik a szomszédaikkal elmennek szemetet szedni, segítenek a hétköznapokon hiszen együtt élünk.

160 millió forintot vissza ad a pártunk az embereknek, amit 115 különböző pályázaton osztottunk szét. A bohócdoktoroknak autót vettünk, létrehoztunk egy Wales-i könyvtárat és játszótér létrehozás és felújítás is szerepel a kampánypénzünk-tékozlásában.”

 

 

nyugdijashaz_ketfarkukutyajobbik (6)

 

A nyugdíjas-házi rendezvény után a párt újabb vicceskedő kampányeseményt tartott Budaörsön, ezúttal ún. Láthatatlan Szoborparkot építettek és nyitottak is meg.

 

(Budaörsi infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.