Meghosszabbított nyitva tartás április 6. és 8. között az okmányirodákban

2018. április 6. és 8. között reggel 7 órától este 19 óráig intézhető a választásokkal összefüggésben a személyazonosságot igazoló okmányok megújítása, kiváltása, cseréje és pótlása.

 

 

A névjegyzékben szereplő választópolgárok országgyűlési képviselők 2018. április 8-i általános választásán történő részvételének biztosítása érdekében a kormányablakok és az okmányirodák 2018. április 6–8 közötti napokon (péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitvatartási idővel, reggel 7 órától este 19 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A meghosszabbított nyitvatartási időben – kizárólag a választásokkal összefüggésben – az ideiglenes személyi azonosító igazolvány kiállítására (amennyiben az ügyfél más személyazonosításra alkalmas okmánnyal nem rendelkezik), valamint a lakcímkártya pótlására, továbbá a lejárt érvényességű, személyazonosításra szolgáló és szavazásra jogosító személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély helyett korábban igényelt és már elkészült okmányok kiadására lesz lehetőség.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.