Hétvégi programok a PostART-on

(Budaörs, 2018. április 3. – Budaörsi Infó) Ezen a hétvégén is különleges kulturális programokkal vár minden érdeklődőt a PostART a Clementis László utcában, a régi posta épületében. 

 

 

Simon Attila rendhagyó Chopin-estje
2018. április 5. 19.00

Simon Attila, színész és zenész évek óta népszerűsíti a hazánkban még kevéssé ismert, úgynevezett „egyszemélyes színházat”, többek között Mozart és Rahmanyinov művészetének zenés bemutatásával, reprezentálva az előadó-művészet szivárványszín palettáját, annak szerteágazó lehetőségeit.

Oldott hangulatú, remekbe szabott Chopin-estjének során a romantikus zeneszerző szóló zongorára írott műveinek majd minden műfaja képviselteti magát egy-egy darabbal.

A műsorszámok pauzájában a zongorista mesél a darabokról és a műfajokról, közönségét pedig egy izgalmas játékra invitálja…

A belépés ingyenes!
Facebook esemény

 

shopen

 

Red Hot Chili Peppers & Green Day – Tribute Night
2018. április 6. 20.15

A Blue Cold Jalapeños – Red Hot Chili Peppers Cover Band 2016 elején indult útjának a jelenlegi felállással. A zenekar tagjai kivétel nélkül a Kőbányai Zenei Stúdió tanulói és a Red Hot Chili Peppers iránti szeretet és tisztelet hozta őket össze.

Fellépéseiken az RHCP fülledt kaliforniai hangulatát adják vissza, a zenekartól megszokott kötetlen, energikus stílusban!

A számok listája folyamatosan bővül. A kihagyhatatlan slágereken túl, a zenekar főbb korszakaiból elengedhetetlen dalok is megszólalnak a koncerteken.

 

A zenekar tagjai:

● Diószegi Kiki – ének
● Kiss Peti – gitár
● Mihalik Dávid – gitár
● Rentka Zsuzsi – basszusgitár
● Süli Tomi – dob

 

redhot

 

Basket Case – Green Day Tribute

Immáron több, mint 5 éves fennállása során a zenekar számtalan koncertet adott, mind idehaza, mind külföldön, a fesztivál színpadtól egészen a legapróbb rock klubig bezárólag. Egy dolog azonban mindig változatlan: a totális megőrülés!

A punk nem csupán egy zenei stílus, mint ahogy a Green Day sem csupán egy zenekar. Életérzés! Ezt igyekszik a banda átadni, és a közönséggel együtt megélni minden egyes fellépés során!

 

A zenekar tagjai:

● Rugg Rómeó – ének, gitár
● Sturcz Kristóf – basszusgitár
● Csordás Balázs – gitár
● Piller Alex – dob

 

Kapunyitás: 19:30
20:15 Basket Case
21:15 Blue Cold Jalapenos

Belépő: 1000 HUF

Facebook esemény

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.