Klip készült a budaörsi Tűzoltóságon

(Budaörs, 2018. március 12. – Budaörsi Infó) Elkészült az Audioshake második klipje, melyben Bella Levente meglehetősen szokatlan szerepben tűnik fel. Az ex-megasztáros énekes, akiről az utóbbi időben rádiós és televíziós munkái kapcsán is lehetett hallani, zenekarával a budaörsi tűzoltó állomáson forgatott.

 

Egy teljes napra befogadták az Audioshake csapatát a budaörsi önkéntes tűzoltók, akikkel egy olyan klipet forgatott a zenekar, melyben maguk a zenészek is lánglovagoknak öltöztek. A Kiderül című dalhoz készített videóban Bella Levente és társai egy vicces sztorin keresztül igyekeznek felhívni a figyelmet a tűzoltók áldozatos munkájára, különösen az önkéntesekére, akik szabadidejükben, fizetés nélkül is vállalják, hogy segítenek embertársaikon.

A Kiderül című nóta szövegét egyébként Müller Péter szerezte, akit a Sziámi zenekaron keresztül Bella Levente már régóta személyesen is ismer, ám eddig még sosem írtak dalt együtt. A szerzeményt zeneszerzőként az Audioshake frontembere jegyzi, az ő forgatókönyve alapján készült a klip is, Gerócs Balázs rendezésében. A dal a zenekar hamarosan megjelenő második EP-jének címadója.

(Budaörsi Infó/Blikk.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.