Nőnapi figyelmesség a budaörsi rendőröktől

(Budaörs, 2018. március 9. – Budaörsi Infó) A Pest megyei rendőrök a balesetmegelőzés jegyében ellenőrizték és köszöntötték a járművezető hölgyeket Budaörsön. 

 

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartott 2018. március 8-án délelőtt Budaörsön a Szabadság úton.

 

rendorseg_nonap (2)

 

A nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezése mellett a rendőrök ezen a napon is fontosnak tartották az egyébként egész évben kiemelten kezelt balesetmegelőzés témakörét és ennek hangsúlyozását a közlekedők részére.

A járművezető hölgyeknek a rendőrök ajándékkal kedveskedtek, ugyanakkor nem merült feledésbe az sem, hogy felhívják a figyelmüket a közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

 

rendorseg_nonap (3)

 

rendorseg_nonap (5)

 

Az akció során a rendőrök jellemzően szabálykövető hölgyekkel intézkedtek, a jótanácsok mellett nem volt szükség semmilyen büntetés kiszabására.

Ezen a napon Pest megye területén a többi városi rendőrkapitányság is szervezett hasonló célú akciókat, különböző időpontokban.

A nőnapi figyelem nem ér véget a mai nappal, 2018. március 10-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága közreműködésével vezetéstechnikai tréning kerül megszervezésre hölgyek részére, amelynek részleteiről a rendőrség Twitter csatornáján, ide kattintva olvashatnak bővebben!

 

rendorseg_nonap (1)

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.