A Budaörsi NŐ 2018 – Fotókiállítás és EST

(Budaörs, 2018. március 6. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ fotókiállítást idén rendezik meg negyedik alkalommal a budaörsi Városháza aulájában. Minden évben 10 olyan budaörsi nőt mutat be a kiállítás, akik élete, munkássága példaértékű.

„Fantasztikus emberek között élünk,
ismerjük meg őket egy kicsit jobban.”

2018. március 8-án 18 órakor kezdődik a Városházán a kiállítás. A köszöntőket követően ünnepi műsorra kerül sor, majd pedig a 10 Budaörsi NŐ bemutatására és a díjak átadására.

Minden évben a szervezők különleges meglepetésekkel készülnek ez idén sem lesz másként. Ebben az évben egyedi kézzel készített tükröket fognak elárverezni, amit a korábbi évek Budaörsi Női készítettek.

 

budaorsino2018_elokeszuletek2

 

A tükrök a képek mellé kerülnek kiállításra és A Budaörsi NŐ közösségi oldalán lehet majd rájuk licitálni 2018. március 30-ig, vagy e-mailben abudaorsino@gmail.com e-mail címen.

A tükrök kikiáltási ára 10.000 Ft. A befolyt összeget idén is, mint a korábbiakban egy budaörsi egyesület kapja.

Hogy kik lesznek idén a Budaörsi Nők és hogy ki kapja a befolyt összeget március 8-án derül ki majd a Városházán.

A belépés ingyenes a jókedv garantált!

 

budaorsino2017 (17)

 

Májer MSÉ-től a kiállítás főszervezőjétől megtudtuk azt is, hogy a kiállításmegnyitót követő napon 2018. március 9-én 19 órától a budaörsi PostART-on egy táncos, zenés estre kerül sor, ahol az idei év Budaörsi Női lesznek a díszvendégek.

Erre az eseményre a PostART-on lehet jegyet venni korlátozott számban. Az eseményen a jelenlévőket Gerendás Péter köszönti, a jó hangulatról pedig a Party Maffia zenekar gondoskodik éjfélig.

 

est

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.