Dr. Bilisics Péter – Két kitüntetés egy hónapban

(Budaörs, 2018. február 28. – Budaörsi Infó) Dr. Bilisics Péterről, a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület elnökéről már többször olvashattak hírportálunkon a helyi polgárőr egyesületekkel kapcsolatban. Belügyminisztériumi kitüntetéséről is írtunk már korábban és nemrégiben az év polgárőrének is megválasztották. Most ismét két díjjal jutalmazták kiemelkedő szakmai tevékenységét. 

 

 

2018. február 17-én a CLXXXVI. Budapesti Jogászbált a Hilton újjáépített termében tartották. A Budapesti Jogász-és Mérnökbál Budapest legrégebbi estélye 1832 óta szólítja meg a hazai jogásztársadalom mellett a polgári értékrend iránt elkötelezett közönségét.

Az esemény során került átadásra Praesens-díj, amely megbecsüli, értékeli a területükön kiemelkedőket: bíró, ügyész, közjegyző, ügyvéd, jogász, ügyvédjelölt, joghallgató mindezeken túl pedig mérnök kategóriákban.

“Módfelett felemelő volt a díjazottak között lennem, ösztönzőleg hat munkámra, motivációs tényezőnek, mérföldkőnek tartom, amely megerősít életcélom megvalósítása felé vezető úton és elszántabbá tesz a küzdelemben.” – írta közösségi oldalán Bilisics Péter. 

 

dij_bilisics

 

2018. február 18-án Tököl Város Díszünnepséget szervezett, ahol sok kiváló ember életútját, méltatták munkájának a megbecsülését díjazták! A jubileumi eseményen megjelent a választókerület országgyűlési képviselője is.

Bilisics Péter munkája, tevékenysége, elkötelezettsége elismeréseként Tököl Város Emlékérem kitüntetésben részesült.

“Rendkívül felemelő érzés volt ezek a nem mindennapi emberek társaságában lenni! Külön megtisztelő volt, hogy az emlékplakettet Hoffman Pál (volt országgyűlési képviselő) polgármester Úrtól vehettem át, aki 1990 óta vezeti a települést, és akivel egykoron egy csapatban kézilabdázhattam, akinek edzősége során a tanítványa lehettem.

Vannak dolgok, amik az életünk szempontjából mérföldkövek, számomra ilyen jelentőségű ez az elismerés. Erősíti elhivatottságomat, értékrendemet.” – olvashattuk szintén Bilisics Péter közösségi oldalán az újabb díjjal kapcsolatban. 

 

bilisicskituntes2

 

Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk! 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.