A Városi Ifjúsági Klub márciusi programjai

(Budaörs, 2018. február 27. – Budaörsi Infó) A Városi Ifjúsági Klub márciusban is sokszínű és érdekes programokkal vár minden érdeklődőt! 

 

CERKA TINKA ÉS A SZÜRKE LORD – Színházi előadás (2018. március 3.) 

Szeretsz rajzolni és játszani egyszerre? Gyere velünk! Ezt az interaktív színházi előadás óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk. További előadások: márc. 14. SZe 10:00, márc. 27. K 10:00 Jegyek kaphatók a Budaörsi Latinovits Színház jegypénztárában és a budaorsilatinovitsszinhaz.eu-n.

 

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS foglalkozás (2018. március 3.) 

A családállítás egy önismereti út, ami segíthet feloldani, és letenni azokat a mintákat, melyek problémát okoznak a családokban. Erre a foglalkozásra várunk minden érdeklődőt 18 éves kortól, kiskorút pedig felnőtt kísérővel. Jelentkezés és információ: Péterfy Mónikánál: +36/70-452-4057 peterfy.monika@gmail.com címen.

 

SALSA BULI (2018. március 3.) 

Carmen Salsa csapata ismét fergeteges hangulatú estével várja a latin táncok szerelmeseit. Jegyek a helyszínen vásárolhatók.

 

NÉMET NEMZETISÉGI IFJÚSÁGI NAPOK (2018. március 5.) 

Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzata immáron több mint egy évtizede rendezi meg a Tavaszi Ifjúsági Német Nemzetiségi Napokat, hogy a budaörsi tanulók megismerjék a város német nemzetiségi kultúráját. A színes programoknak március 05-én és március 08-án az Ifiklub ad otthont.

 

8LÉPÉS VESZTESÉGKEZELŐ CSOPORT (2018. március 7.) 

„Nehéz feldolgozni a veszteségeket.. Kirúgtak, elküldtek? Lehet-e pótolni a hiányt?” A 8 lépés veszteségkezelő csoport szeretettel várja azok jelentkezését, akik szeretnének megküzdeni veszteségeikkel, és ehhez segítséget kérnek. Jelentkezés: fekete.agnes@t-online.hu, 06 30 846 7590 A részvétel díjtalan.

 

WANTED: A KettőPontNulla tanulócsoport alkotásai (2018. március 14.) 

Márciusban a budaörsi KettőPontNulla tanulócsoportok diákjainak színes festményei tarkítják az ifiklub falait. A “Gyermekek a gyermekekért” – Jótékonysági festménykiállításra és – aukciójára szeretettel várunk minden kedves segíteni vágyó érdeklődőt! Az aukció időpontja a kiállítás megnyitó követő héten, Március 23-án péntek 18.30-tól.

 

GÖRÖG NEMZETISÉGI EST (2018. március 17.) 

A Budaörsi Görög Nemzetiségi Önkormányzatának hagyományőrző rendezvénye a görög kultúra jegyeiben.

 

BULÁKE ÉRZÉKENYÍTŐ NAPOK (2018. március 19-21.) 

A Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesületének interaktív programja keretében a gyerekek játékos formában próbálhatják ki a látássérültek sajátos életvitelének egy-egy epizódját, valamint adaptált játékokat – teljesen sötétben. A gyerekek emellett olyan kérdésekre kapnak választ közvetlenül az érintettektől a személyes találkozás során, mely segítheti a jövőben egy természetesebb együttélés megvalósítását. A program előre leszervezett iskolai csoportok számára szól.

 

programifiklub_majus

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.