Szavazzunk! – A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra budaörsi orvost is jelöltek

(Budaörs, 2018. február 20. – Budaörsi Infó) 80 év telt el azóta, hogy Magyarországon végzett kutatásainak elismeréseként az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat Szent-Györgyi Albertnek ítélték oda. Az évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben, munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak arra. Idén a budaörsi Egészségügyi Központ traumatológusa is a jelöltek között van. A cikkben található linken lehet rá szavazni!

 

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj
Orvosoknak, akik mindent megtesznek értünk.

 

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát.

Az alapítvány ezen felül 2 szakmai díjat nyújt át minden évben.

 

orvosidij

A budaörsi jelölt Dr. Ferencz János, az Országos Baleseti Sebészeti Intézetben dolgozott 1973 és 1986 között, ahol gyógyító, oktató és tudományos munkában egyaránt részt vett. 1985-ben adjunktusi kinevezést kapott.

A Szent János Kórház Baleseti Sebészeti Osztályán, 1986 óta részlegvezetőként és ügyeletvezetőként dolgozik. Jelenleg osztályvezető helyettes főorvosként végzi munkáját a budaörsi Egészségügyi Központban.

Az elmúlt években német és osztrák tanulmányutakon és szakirányú továbbképzéseken, tanfolyamokon vett részt. Hazai és nemzetközi kongresszusok aktív résztvevője. Számos közlemény és előadás szerzője, társszerzője. Nyelvismerete: német. Intézetünkben a baleseti sebészeti szakrendelésen látja el a betegeket.

 

Ide kattintva tudnak Dr. Ferencz Jánosra szavazni, hogy elnyerhesse a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.