A Budaörsi NŐ 2018 – Előkészületek

(Budaörs, 2018. február 19. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy év, és közeleg a nőnap, ami Budaörsön négy éve kicsit többet jelent már, mint egy egyszerű ünnepnap a szebbik nem örömére.

„Fantasztikus emberek között élünk,
ismerjük meg őket egy kicsit jobban!”

 

Március 8-án ismét megnyit A Budaörsi NŐ fotókiállítás a Városházán!

2018. március 8-án 18 órakor ünnepélyes kiállításmegnyitóval és meglepetés műsorral készülnek a fotókiállítás szervezői.

 

budaorsino2018_elokeszuletek2

 

Minden évben 10 olyan budaörsi nő kerül bemutatásra egy fotókiállítás keretén belül akinek élete, munkássága példaértékű. Idén sem lesz ez másként.

10 fotó és 10 élettörténet színesíti majd a Városháza auláját közel egy hónapig.

A kiállított képek elárverezéséből befolyt összeget minden évben egy jótékony célra ajánlották fel a szervezők, és ez idén sem lesz másként, viszont 2018-­ban nem fotókra, hanem egyedi tükrökre lehet majd licitálni.

A korábbi években kitüntetett budaörsi nők 10 kézzel díszített tükröt készítettek, amelynek licitjeivel egy budaörsi alapítványt támogatnak idén.

 

budaorsino2018_elokeszuletek3

 

Hogy 2018­-ban kik lesznek a Budaörsi Nők és, hogy melyik alapítvány nyeri el a támogatást még nem nyilvános, csak a kiállítás napján derül majd ki.

Viszont, amit lehet tudni az az, hogy idén is színvonalas és különleges műsorral készülnek a szervezők és mindezt önerőből valósítják meg.

Éljenek a Budaörsi Nők! 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.