A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. február 12. – Budaörsi Infó) A februári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Nyomtatott újságunkban is megjelent, hogy a TV2 televízió 2018. január 19-én este sugárzott Tények c. hírműsorában arról adtak hírt, hogy Budaörsön feltételezhetően választási csalásra készülnek.

A budaörsi Kormányablaknál történt eseményről elhangzottak kapcsán 2018. január 22-én Wittinghoff Tamás polgármester feljelentést tett és közleményt adott ki a sajtónak.

Az eset kapcsán a Budaörsi Infó szerkesztősége kérdéseket intézett a Kormányablak felettes szervéhez Budakeszire és a rendőrséghez. A teljes anyagokat hírportálunkon olvashatják.

 

ujsag_februar18_88

 

Lapunk harmadik oldalán a 10 éves Budaörsi Infó 2012-es évét elevenítettük fel. Olvassák el összefoglalónkat arról, hogy mi történt hat évvel ezelőtt városunkban.

 

ujsag_februar18_8

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

ujsag_februar18_k

 

A hatodik oldalon a Városi Ifjúsági Klub új projektjéről számolunk be.

A Városi Ifjúsági Klub ún. nagykövetekei felmérik, aktualizálják és kommunikálják a helyi igényeket, ötleteket, hogy a fiatalok valóban otthonuknak érezzék Budaörsöt, akár itt laknak akár csak tanulnak a városban.

Ennek első lépcsőfokaként két budaörsi diák és az Ifjúsági Klub egyik munkatársa részt vett egy négy napos nyitó képzésen Veszprémben, hogy erősítsék a fiatalok társadalmi részvételét Budakeszi és Érdi Járás területén. Erről találnak részletes leírást újságunkban.

 

 

ujsag_februar18_3

 

A hetedik oldalon a nagy sikerű közjegyzői rovatunk is folytatódik. Február hónapban az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatban találnak hasznos tanácsokat a cikkünkben.

 

ujsag_februar18_2

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

ujsag_februar18

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.