WANTED – Új kiállítás nyílt a Városi Ifjúsági Klubban

(Budaörs, 2018. február 8. – Budaörsi Infó) 2018. február 7-én új kiállítás nyílt a Városi Ifjúsági Klubban. Ebben a hónapban a Csiki-Pihenőkertben a nyári tábor alkalmával készült alkotásokat állították ki. A képeket február végéig lehet megtekinteni az előtérben. 

 

 

A kiállítás képei nyáron készültek a Csiki Pihenőkertben. Mester Edit, a Csiki Art Művészeti Műhely vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a nyári tábor keretén belül a résztvevők nem csak rajzolással és festéssel foglalkoztak, hanem kerámiakészítést is tanultak.

 

wanted_februar_csiki5

 

“Arra törekszünk, hogy évről évre minél jobban kiszélesítsük a palettát, amiről a diákok választhatnak. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy a gyerekek hasznosan töltsék el a szabadidejüket közösségben, mert nagyon sokat tanulhatnak egymástól, egymás hibáiból vagy sikereiből.

 

wanted_februar_csiki4

 

A nyári táborok erre tökéletesen alkalmasak. Itt kiélhetik a kreativitásukat és jól is szórakozhatnak közben. Nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen szép kiállítást össze tudtunk rakni a gyerekek munkáiból.”

 

A képek alatt az alkotásnak ihletet adó verseket találják az érdeklődők. 

 

wanted_februar_csiki3

 

A kiállítást egy hónapon keresztül meg lehet tekinteni a Városi Ifjúsági Klub előterében.

A belépés ingyenes!

 

 

wanted_februar_csiki

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.