Új vezető a Budaörsi Mentőállomás élén

(Budaörs, 2018. február 5. – Budaörsi Infó) 2014-ben írtunk arról, hogy a Budaörsi Mentőállomás új vezetője Nagy Gábor lett Fehér Tamás utódjaként, aki kilenc évet töltött ebben a pozícióban. Most ismét vezetőváltásra került sor, és a stafétabotot File Miklós vette át. Sikeres munkát kívánunk neki!

 

 

File Miklós 2005. július 1-óta dolgozik Budaörsön, előtte Érden látott el szolgálatot 1994-től.

Jelenleg az Orvosi Ügyeleten (Budaörsön) ő koordinálja a működést és a beosztásokat is.

File Miklós a Budaörsi Infónak elmondta, hogy szeretné a budaörsi mentődolgozók munkakörülményeit könnyebbé tenni, segíteni támogatók bevonásával, elismerni és elismertetni az erőn feletti munkavégzésüket, és az állomás épületének hibáit – melyek indulás óta megvannak – rendbe hozatni.

 

„Január óta kicseréltettük az egész állomáson a világítást, korszerű mozgásérzékelős, ledes lámpatestekre a Bauhaus támogatásával, új és a legkorszerűbb lélegeztető ballonokat szereztünk be 150 000  Ft értékben a Szig-Ta Plusz Ipari szövetkezet önzetlen felajánlásával, illetve ugyanez a szövetkezet a 2005 óta beázó orvosi szobánk tetejét újra szigeteli karitatív módon.

 

mentok

 

Ezzel kapcsolatban nyilatkoztak már, már csak az OMSZ engedélyére várunk. Teraszunk beázása, az alatta lévő garázsba még tárgyalás alatt van, de maximálisan segítőkész a csapat, amiért hálásak is vagyunk nekik!

Egy budaörsi nagyáruháztól lepedőket, takarókat kapunk a napokban a betegek jobb ellátása érdekében, már aláírtuk itt is a támogatási szerződést.

 

bauhausmento

 

Az OMSZ központi szolgáltatása helyett az állomásunkon működő alapítványunk szerződést kötött a törökbálinti kórház területén működő mosodával, ahol a most kapott textíliákat mosatjuk. Azt az alapítványunk fizeti, így visszakaphatjuk ugyanazokat a textileket, melyeket elküldtünk. Ez eddig nem így volt sajnos, mert központilag elvitték és sokszor csak rossz állapotúakat kaptunk vissza.

Felkerestünk egy raktárpolcokkal foglalkozó céget is Budaörsön és kértünk támogatásként az iratok raktározására polcokat, mert az állomáson felhalmozódott iratok tárolása kaotikussá kezdett válni. Fel is mérték az igényeinket és jelenleg a válaszukra várunk.

Még próbálunk egy kicsit tenni a kényelmünkért is, a nappali tartózkodóba sarokülőt szeretnénk és új ágyakat a pihenőkbe, hogy a kevés pihenőidőnket kényelmesen tölthessük.

 

mentoeszkoz2

 

Tavasszal ránk vár a kerítésünk lefestése, ősszel az udvarunkat teljesen rendbe tettük.

A sok munka mellett, amit elvégeznek, büszke vagyok arra is, hogy olyan bajtársaim vannak itt az állomáson, akikre számíthatok és – önzetlenül – ők is hozzájárulnak a munkakörülményeink javításához akár szabadidejükben is.

Mentőmunkájukat nem fogom dicsérni, azt megtapasztalhatja, akinek esetleg szüksége lesz a segítségünkre, számomra bizonyíték, hogy szinte minden héten kapok köszönő, dicsérő jelzéseket.

Mentőautóink jelenleg az újak közé tartoznak, és a legmagasabban felszereltek modern eszközökkel, melyek szintén támogatásoknak köszönhetőek!

Én „háttérvezető” szeretnék lenni, inkább csapattag és egy olyan támpont, akihez bármikor fordulhatnak.

Ilyen voltam eddig is, ezért győztek meg arról, hogy vállaljam el ezt a posztot, nem én jelentkeztem.”

 

Köszönjük! Jó munkát kívánunk!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.