A januári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. január 16. – Budaörsi Infó) A januári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

A januári Budaörsi Infó a megszokottakhoz híven ajándék naptárral került a budaörsiek postaládájába. Újságunk második oldalán a helyi politikai szervezetek vezetőinek beszámolóját olvashatják, kivéve a helyi Fidesz szervezetének összefoglalóját, mert régi-új elnökük Nagy Sándor András nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel.

 

budaorsiinfo18jan3

 

A harmadik oldalon Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének újévi köszöntőjét találják.

 

budaorsiinfo18jan4

 

Az újság két középső lapján a megszokottakhoz híven újévi naptárunkat helyeztük el.

 

budaorsiinfo18jan5

 

A hatodik oldalon egy kis összefoglalót találnak az immáron 10 éves Budaörsi Infó elmúlt évéről. A 2018-as évre is nagy lelkesedéssel és sok tervvel készülünk, amiről bővebben olvashatnak nyomtatott újságunkban.

 

budaorsiinfo18jan6

 

Újságunk hetedik oldalán új állandó ingatlanos rovatunkat találhatják. Az Openhouse aktuális ajánlataiból böngészhetnek kedvükre, valamint egy álláslehetőséget is ajánlanak önöknek.

 

budaorsiinfo18jan7

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo18jan2

budaorsiinfo18jan

budaorsiinfo18jan11

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.