A hónap tehetsége: Abdelhafez Yanka

(Budaörs, 2018. január 11. – Budaörsi Infó) A hónap tehetsége sorozatunk tovább folytatódik. Janárban Abdelhafez Yanka rajzait nézhetik meg az érdeklődők a Városi Ifjúsági Klubban.

 

 

2018. január 10-én ismét kiállításmegnyitó volt az Ifiklubban. Ebben a hónapban Abdelhafez Yanka képei díszítik az előtér falait.

Yankáról már olvashattak korábbi cikkünkben, hisz ő volt az a fiatal tehetség, aki megnyerte az első budaörsi Ki mit tud?-ot.

Yanka a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola, német tagozatos, 7. A osztályos tanulója, emellett a budaörsi Leopold Mozart Zeneiskola növendéke.

 

yankawanted (2)

 

yankawanted (3)

 

A Budaörsi Infónak elmondta, hogy az élete az ének-zene. Hat éve hegedül és két éve zongorázik. Hobbija az olvasás és rajzolás.

“A rajzok által vizuálisan is meg tudom jeleníteni a szépség iránti vonzódásomat, melyeket másoknak is szívesen megmutatok.

A képzőművészettel kapcsolatban egyelőre nincsenek további terveim, saját magam örömére rajzolok.

Az operaénekes karrier az álmom, jövőre a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnázium magánének és zeneelmélet-szolfézs szakára fogok jelentkezni.”

 

yankawanted (1)

 

yankawanted (4)

 

Yanka rajzait 2018. február 1-ig lehet megnézni a Városi Ifjúsági Klub aulájában. Megéri megnézni! 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.