Női ETTU Kupa – 6-0-ás összesítéssel a legjobb 16 közé jutott a Budaörs

Budaörs, 2017. december 16., szombat (Budaörsi infó) – Dupla ünnepre készült szombaton a Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata: egyrészt minden esélye megvolt arra, hogy továbbjusson az ETTU Kupa harmadik fordulójából, másrészt köszöntötte azokat, akik az elmúlt 15 év nemzetközi kupaszerepléseinek fontos szereplői voltak.

 

A szombati program 10.40 órakor kezdődött a Városi Sportcsarnokban az ünnepséggel, a mérkőzésre pedig 11 órakor került sor.

Az együttes három hete mindössze két szettet vesztve 3-0-ra nyert a spanyol Balaguer otthonában, így a visszavágó már csak formalitásnak tűnt.

A várakozásoknak megfelelően ezúttal is 3-0-ra győzött a Budaörs és így 6-0-ás összesítéssel jutott tovább a legjobb 16 közé.

A friss Top 12-győztes Nagyváradi Mercédesz, továbbá Pergel Szandra és Varga Tímea lépett asztalhoz, míg a vendégeknél az oroszból hollanddá lett Yana Timina és az ukrán Natalia Proszvirnyina mellett ezúttal a spanyol Anna Biscarri kapott lehetőséget.  


Eredmény:

női ETTU Kupa, 3. forduló, visszavágó:

Budaörsi 2i SC – CTT Balaguer-Villart Logistic (spanyol) 3-0
———————————————————————————

Nagyváradi Mercédesz-Natalia Proszvirnyina 3-0 (5, 7, 5)

Pergel Szandra-Yana Timina 3-0 (9, 8, 8)

Varga Tímea-Anna Biscarri 3-0 (5, 2, 2)

 

Budaörs csapata a negyedik fordulóba kerül, ennek továbbjutói küzdhetnek majd meg a Bajnokok Ligájából átkerülő négy csapattal a legjobb négy közé kerülésért.

A Budaörsi Sport Club asztalitenisz-szakosztályának megszakítás nélkül ez a 15. szezonja a nemzetközi kupákban, a legjobb eredménye a BL-döntős szereplés és az ETTU Kupa negyeddöntős hely volt.

 

(Budaörsi Infó / fotó: Facebook)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.