Hétvégi programok a PostART-on

(Budaörs, 2017. december 2. – Budaörsi Infó) Ezen a hétvégén is ingyenes programokkal vár minden érdeklődőt a budaörsi PostART. 

 

 

Debreczeny Zoltán kiállítás megnyitója

2017. december 2. 11.00

 

December 2-án szombaton 11 órakor Koltai Róbert színművész közreműködésével és Debreczeny Zoltán festőművész tárlatvezetésével nyílik, a 2018. január 13-ig tartó kiállítás.
A színes, mozgalmas, derűs képek a hétköznapok aktualitásától a mitológiáig, a sporttól az elesettségig terjedő, sajátos képi világba kalauzolják a nézőt.

 

A jelenlévők között kisorsolják azt a festményt, amire még a szeptemberi Budaörsi Vigasságok idején lehetett regisztrálni. De más meglepetések is lesznek, hiszen küszöbön a karácsony!

Facebook esemény

 

 

Király Martina // Budaörsi Advent

2017. december 2. 20.00

Szólókarrierjének legjelentősebb állomásaként a Ballonkabát című saját szerzeménye 2010-ben második helyezést ért el a Jazzy Rádió Dalversenyén, valamint megkapta a Magyar Jazz Szövetség különdíját.

A dal a mai napig rendszeresen szerepel a Jazzy műsorán. Martina dalszerzői munkásságát 2012-ben Orszáczky Jackie díjjal honorálták.

Szívügye a műfajok közötti átjárhatóság: repertoárján ezért a saját, blues-os, soulos ihletésű dalai mellett szerepelnek rap- és folk-behatású szerzemények is, a jazz műfaját jellemző improvizációkkal megfűszerezve, mely a kiváló zenésztársával valódi örömzenét garantál.

Műsoron a karácsonnyal és a szeretettel kapcsolatos magyar nyelvű dalok és az énekesnő saját szerzeményei.

 

Közreműködik: 

Király Martina ének
Barta Zsolt – gitár

 

A belépés ingyenes!

Facebook esemény

 

 

Készítsünk együtt adventi koszorút! // Budaörsi Advent

2017. december 3. 13.30-15.30

Különféle alapanyagokból készítheted el saját adventi koszorúdat Bárdos Yvette segítségével!

Facebook esemény

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.