Újra Nagy Sándor András lett a helyi Fidesz elnöke Budaörsön

(Budaörs, 2017. november 29. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy az országoshoz hasonlóan a Fidesz helyi szervezete Budaörsön is tisztújítást tartott 2017. szeptember 14-én, amikor is egy szavazat-többséggel – némileg váratlanul – leváltották az addigi elnököt, Nagy Sándor Andrást és az elnökséget. A tisztújítás után három nappal bizalmatlansági indítványt nyújtottak be az új elnökséggel szemben, amit 2017. október 30-án tárgyalt a taggyűlés. Ennek következtében 2017. november 28-án ismételték meg a választást.

 

 

A helyi Fidesz berkein belül kialakult hatalmi harc eldőlni látszik. A városban cirkuláló névtelen lejárató levélüzenetek ellenére – a Budaörsi Infó információi szerint – az előző elnök került ki győztesen kis szavazatkülönbséggel a megismételt tisztújításon kedden este Budaörsön. Az elnökséget is megújították ismét, amelynek tagja lett a most pozícióját vesztett elnök.

2017. szeptember 14-én a közgyűlés új elnököt választott, dr. Horváth Katalin személyében. A közgyűlés a szervezet elnökségét is teljes mértékben megújította: alelnöknek, Gátiné Csilléry Klárát, id. Kálóczi Imrét, Perlik Tamást, dr. Sokolowski Márkot és Török Istvánt választotta.

A tisztújítás után három nappal bizalmatlansági indítványt nyújtottak be az új elnökséggel szemben, amit 2017. október 30-án tárgyalt a taggyűlés.

Ennek következtében 2017. november 28-án megismételt tisztújítást tartottak és kis szavazatkülönbséggel Nagy Sándor Andrást választották meg újra a helyi Fidesz elnökének.

Az elnökséget is megújították ismét. Elnökségi tagok lettek: dr. Horváth Katalin, Perlik Tamás, dr. Hardy Géza, Roszik György, Nagyné Gál Edit, Németh Attila.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.