Kamerafelvétel a táskatolvajról – A budaörsi rendőrök a lakosság segítségét kérik

A budaörsi rendőrök kamerafelvétel alapján kérik a lakosság segítségét az elkövető azonosításához.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás 2572/2017 bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint egy nő 2017. november 18-án délelőtt egy piliscsabai üzletben eltulajdonította a sértett bevásárlókocsiban elhelyezett táskáját a benne lévő értékekkel, iratokkal, bankkártyával együtt.

 

 

Az ügyben végzett adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy a felvételen látható nő ugyancsak 2017. november 18-án 12 óra körüli időben, egy budaörsi áruházban is ellopott egy táskát hasonló módszerrel a benne lévő értékekkel és iratokkal együtt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy az hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.