Jönnek a hatalmas akciók

(Budaörs, 2017. november 19. – Budaörsi Infó) Közeledik az év végi hajrá, egyre több a kihagyhatatlan ajánlat az üzletek kínálatában. 

 

 

Azonban résen kell lenni, mert sok fantasztikus akció egyszerű kamu.

Zsolt írt egy levelet, hogy akart venni egy power-bankot, megvárta az egyik legnagyobb online áruház most hétvégi szuper akcióját, hiszen féláron juthat a kinézett termékhez.

Azonban erre a hétvégére sajnálatos módon duplájára emelkedett a termék ára, hogy aztán giga-mega-szuper-hiper akcióban féláron elhozhassa ugyanazt ugyanannyiért. Képet is mellékelt az árváltozásról. (Gondolom a másik tüske az árban is egy hasonlóan giga-mega akciós hétvége volt.)

Nagyon észen kell lenni, mert most majd egymást érik a hasonló akciók. Most néztem egy telefont, amit húszezerrel olcsóbban adtak pár hete. Most felment az ára, de hétvégén arra is van 12% kuponos kedvezmény egy másik áruházláncnál. Köszönjük az ilyen akciókat…

S ami a legfontosabb: “Ha megveszel valamit csak azért, mert most 15 ezer forint helyett 8 ezerért adják, akkor nem spóroltál 7 ezer forintot, hanem feleslegesen elköltöttél 8 ezret.” Vagyis ne vegyél meg semmit, amire nincs igazán szükséged, még akkor se, ha most olcsóbban adják.

 

(Budaörsi Infó/ Kiszámoló)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.