A Városi Ifjúsági Klub novemberi programjai

(Budaörs, 2017. november 3. – Budaörsi Infó) Novemberben is sokszínű és érdekes programokkal várja a Városi Ifjúsági Klub az érdeklődőket.  

 

 

WANTED – Tóth Anna fotókiállítása – 2017. november 8. 

Ebben a hónapban a budaörsi Pillantás Fotókör egyik tehetséges alkotójának  munkái, Tóth Anna természetfotói kerülnek kiállításra az Ifjúsági Klubban.

A kiállítás megnyitóján Abdelhaffez Yanka lép fel, gitáron Sárközi Edina kíséri.

 

Vasútmodell verseny és kiállítás –  2017. november 17-18-19.

A Magyar Vasútmodellezők és Vasútbarátok Országos Egyesületének jóvoltából  a 64. Vasútmodell verseny és kiállítás érkezik hozzánk egy teljes hétvégére.

A kiállítás  megtekinthető: november 17. – 15,00-19,00 óra között, továbbá november 18. és 19. – 10,00-18,00  óra között.

 

Csoportos Családállítás foglalkozás – 2017. november 18. 

A családállítás egy önismereti út, ami segíthet feloldani, és letenni azokat a mintákat, melyek már nem szolgálnak. Erre a  foglalkozásra várunk minden érdeklődőt  18 éves kortól, kiskorút pedig felnőtt kísérővel.

Jelentkezés és információ: Péterfy Mónikánál: +3670/452-4057, peterfy.monika@gmail.com címen.

 

Pályaorientáció: „Hova tovább?” – Előadás külföldi tanulmányi lehetőségekről – 2017. november 21. 

Ha érdeklődsz, milyen külföldi tanulmányi, pályázati, önkéntes és cserediák programokban vehetsz részt, akkor várunk tájékoztatónkra, melyen az Eramus+ Ifjúsági Csoportja, és a Tempus Közalapítvány tart előadást.

Előzetes jelentkezés: info@ifiklub.hu e-mail címre “Pályaorientáció” tárggyal.
Zenefelfedező kalandtúra és élménynap – 2017. november 25. 

Idén ünnepeljük a Leopold Mozart Zeneiskola fennállásának negyedszázados  jubileumát, mely alkalomból „Élmény, játék, tánc, kamara; minden, ami jó,  s zene ma” mottóval lép fel Novák Anikó, a Shine és a Gandharvák művészei,  valamint további vendégelőadók várják a gyerekeket és a felnőtteket.  Vegyenek részt Önök is a “Party-túrán NovART módra”.

 

Mosó Masa Mosodája mesejáték -2017. november 29. 

Mosó Masa mosodájában meséli el Sompolygó, a kedves rókalány, csodálatos  történetét, melyből megtudhatjuk, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás  Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, s hogyan lett tündérkirálynő. Ajánlott 3 éves kortól.

 

ifiklubnovember (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.