Rendőri felügyelet mellett festettek le politikai plakátot Budaörsön

(Budaörs, 2017. november 10. – Budaörs) 2017. november 10-én pénteken posztolta Wittinghoff Tamás polgármester Facebook-oldalán azt a történetet, aminek szemtanúja volt. Budaörsön rendőri jelenlét mellett lefestették egy politikai párt óriásplakátját a Városházával szemben a Bretzfeld utcában.

 

 

„Péntek délelőtt dolgozunk a hivatalban, s egy munkatársam hívja fel a figyelmem, az iroda ablakán keresztül látható furcsa dologra. Azonnal lementem, mert nem hittem a szememnek. Egy festőhengerrel épp végzett három festő. A lefestett plakát a Jobbiké.” – írta ki oldalára Wittighoff Tamás polgármester.

 

600_Wittingfoff_kep_2017_nov10_rendorok_plakatfestes_2

 

A budaörsi polgármester felháborodásának adott hangot a történtek kapcsán és úgy fogalmazott, hogy bár nem kell magyaráznia, hogy súlyos távolság van a nevezett párt és az ő nézetei között, ennek ellenére ami  történt, az a legócskább „komcsi” időszakot idézi.

 

600_Wittingfoff_kep_2017_nov10_rendorok_plakatfestes_3

 

„A mi pénzünkön (a festők végezhetnének hasznosabb munkát) a kormányhivatalos hölgy instrukciói mentén kirendelt rendőrök felügyeletével (őket meg ilyenre felhasználni végképp gyalázat!) fojtja bele a szót a hatalom az egyik politikai szervezetbe.” – tette még hozzá  Wittinghoff Tamás és fotókat is nyilvánosságra hozott az esetről.

 

(Budaörsi Infó/ fotók: Wittinghoff Tamás Facebook-oldala)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.