Továbbképzésre gyűjt adományokat a Budaörsi Mentőállomás

(Budaörs, 2017. november 3. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Mentőállomás a helyi vállalkozások segítségét kéri abban, hogy támogassák munkatársaik továbbképzését. Magánszemélyek is csatlakozhatnak.

 

 

A Budaörsi Mentőállomás dolgozói szeretnének idén elvégezni egy képzést, amely az emelt szintű légút biztosítási technikákat és az újraélesztést tanítaná meg számukra.

A kiválasztott képzésre hivatalos bizonyítványt (ILS-EPILS) Magyarországon egyedül a Magyar Resuscitation Társaság adhat ki.

A képzés ára 80 000 Ft/ fő lenne. Ez a háromnapos képzés már tartalmazza mind az alap, illetve az emelt szintű légút biztosítási technikákat, az emelt szintű újraélesztés alatti teendők megszervezését, megfelelő kivitelezését, a feladatok megfelelő delegálásának igényét, a gyógyszerek felszívásának és tárolásának menedzsmentjét – lényegében a káosz elkerülése, megteremtve a mentőcsapat-munka alapjait.

A képzés teljesítése nagy előrelépés lenne a Budaörsi Mentőállomás szakdolgozói részére.

Az állomás alapítványa a teljes költségből (960.000 Ft) 200.000 forintot tudna biztosítani, a fennmaradó 760.000 Ft kipótlására keresnek olyan vállalkozásokat, cégeket, ahol működnek társadalmi felelősségvállalás keretében adható támogatások az Alapítvány részére.

Céges befizetők esetén biztosítani tudnak olyan papírt, melynek segítségével a megfizetett támogatás összegével csökkenteni tudja a vállalkozás saját adóját.

A befizetéseket személyesen várják a mentőállomáson, akár egy pihentető mentőautó kívül-belül- történő megtekintésével is összekötve.

Állandó személyzet már nincs az állomáson, mindig csak az épp pihenőidejüket töltő bajtársak tartózkodnak bent. Esetlegesen a bejáratnál található postaládában is elhelyezhető adomány, ha a csengetésre nem jelentkezik senki.

Lehetséges, és talán preferáltabb a banki utalás, ebben az esetben kérik, hogy a megjegyzés rovatba tüntessék fel, hogy: “képzés hozzájárulás”.

Közhasznú egyesület lévén – igény esetén – a megfelelő dokumentumot kérésre kitöltik, így az adomány összegévvel a támogató vállalkozás az adóterhét tudja csökkenteni,

További információk: www.budaorsmentok.com

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.