Az októberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. október 18. – Budaörsi Infó) Az októberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

A Budaörsi Infó belső borítóján beruházással kapcsolatos lakossági tájékoztatóra szóló meghívót találnak.

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (7)

 

A harmadik oldalon az utolsó képivselő-testületi ülésen történtek rövid összefoglalóját találják.

Elfogadta Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete Budaörs Településképi Arculati Kézikönyvét, valamint a város első féléves beszámolóját. A 2017. szeptember 19-én tartott testületi ülésen módosították a védőnők tanácsadási idejét is.

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (2)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (6)

 

Az következő oldalon két témával kapcsolatban olvashatnak. Mint emlékezetes, idén februárban lelkes és a magyar repülés múltját tisztelő pilóták csoportja elhatározta, hogy még az idei évben újjáépíti a budaörsi Farkashegyen egykor állt, évtizedek óta szomorú roncsba fordult Vitorlázórepülő-emlékművet. Az avató időpontját cikkünkben találják.

A második cikkben mini interjúkat olvashatnak (a teljes írásokat megtalálják a Budaörsi Infó Online-on). Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai és közszolgálati tevékenységének elismerésére a Budaörs Egészségügyéért Díjat Dr. Oraveczné dr. Kiss Évának adományozta 2017-ben. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a közoktatásért folytatott kiemelkedő szakmai tevékenységük megbecsüléseként 2017-ben Szakály Mátyás Díjat adományozott a következő pedagógusoknak: Kertészné Babják Hedvig (Herman Ottó Ált. Isk.), Szirmai Csabáné (Bleyer, Árpád u. korábbi vezetője), Tersánszkyné Nyitrai Éva (Vackor Óvoda).

A lap alján pedig a Fusion programajánlója található.

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (5)

 

A Leopold Mozart Zeneiskolát 1992-ben alapították. Idén ünnepli fennállásának 25-dik évfordulóját. Ebből az alkalomból az iskola igazgatónőjével, dr. Madarászné dr. Losonczy Katalinnal és Budaörs polgármesterével, Wittinghoff Tamással készítettünk interjút az iskola jelenéről, múltjáról és jövőjéről. Nyomtatott újságunk hatodik oldalán találják a cikket.

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (8)

 

Az Openhouse aktuális ingatlanajánlatait is megtalálják mostani lapunkban. Megéri megnézni!

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (1)

 

Újságunk hátlapján tovább folytatjuk a nagy sikerű A közjegyző segít rovatunkat, valamint a Klauzál ház kulturális programjait is megtalálják.

 

ujsagbudaorsiinfookt17 (3)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

ujsaginfookt

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.