Ösztöndíjas foglalkoztatás az Adóirodán

(Budaörs, 2017. október 12. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet pályakezdő fiatalok ösztöndíjas foglalkoztatására. Az ideális jelölt komoly érdeklődést mutat a közigazgatás adóügyi területe iránt, illetve szakmai pályafutását a Budaörsi Polgármesteri Hivatalban szeretné elkezdeni. A pályázat beérkezési határideje: 2017. október 31.

 

 

A budaörsi polgármesteri hivatal pályázatot hirdetett pályakezdő fiatalok ösztöndíjas foglalkoztatására.

Az ösztöndíjas foglalkoztatás célja a pályakezdő fiatalok gyakorlati munkatapasztalat-szerzésének megkönnyítése, az oktatás és a munka világa közötti átmenet elősegítése. A foglalkoztatása során a pályakezdő fiatalok szakmai készségek megszerzése érdekében gyakorlati munkatapasztalatot szerezhetnek, ezáltal nagyobb esélyük lesz a későbbi elhelyezkedésben.

Az ideális jelölt komoly érdeklődést mutat a közigazgatás adóügyi területe iránt, illetve szakmai pályafutását a Budaörsi Polgármesteri Hivatalban szeretné elkezdeni.

 

adoiroda2

 

Foglalkoztatási feltételek:

– magyar állampolgárság,
– büntetlen előélet,
– 30. életévnél fiatalabb életkor,
– főiskolai vagy egyetemi szintű közgazdász, vagy igazgatásszervező vagy jogász szakképzettség, melyet igazoló okirat kiadására az ösztöndíjas foglalkozatási jogviszony létesítését megelőző két éven belül került sor,
– munkaviszonyban, közalkalmazotti jogviszonyban, kormányzati szolgálati jogviszonyban, szolgálati jogviszonyban nem áll.

 

Amit nyújtanak:

– egy évre szóló ösztöndíjas foglalkoztatási szerződést,
– a mindenkori garantált bérminimum összegének megfelelő ösztöndíjat (a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 1. melléklet 4.15. pontja alapján az ösztöndíjas foglalkoztatottnak az ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszonyból származó ösztöndíja minimálbért meg nem haladó mértéke adómentes bevételnek számít)
– béren kívüli juttatásokat rugalmas csomagban,
– magas szakmai színvonalú tapasztalatszerzési lehetőséget,
– magas minőségű színvonalú munkakörnyezetet.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– fényképes önéletrajzot,
– motivációs levelet,
– iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló iratok másolatát.

 

Az ösztöndíjas foglalkoztatásról

A pályakezdő fiatalok, az ötven év feletti munkanélküliek, valamint a gyermek gondozását, illetve a családtag ápolását követően munkát keresők foglalkoztatásának elősegítéséről, továbbá az ösztöndíjas foglalkoztatásról szóló 2004. évi CXXIII. törvény rendelkezik.

 

adoiroda

 

Munkavégzés helye:

Budaörsi Polgármesteri Hivatal – Adóiroda
Budaörs, Szabadság út 134.

 

A munkakör betöltésének kezdő időpontja: megegyezés szerint

A pályázat beérkezési határideje: 2017. október 31.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. november 30.

 

Jelentkezés módja:

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát elektronikus úton az allaspalyazat@budaors.hu, vagy postai küldeményként a Budaörsi Polgármesteri Hivatal, Humánpolitikai Iroda 2040 Budaörs, Szabadság út 134. levélcímre kérjük küldeni. Az elektronikus levél „Tárgy” mezőjében illetve a borítékon kérjük feltüntetni: „Ösztöndíjas foglalkoztatás”.

 

 

(Budaörsi Infó / Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.