A 91. percben kapott góllal veszített a Budaörs

(Budaörs, 2017. október 8. – Budaörsi Infó) Vasárnap a labdarúgó NB II 12. fordulójában a Kisvárda a ráadásban szerzett góllal győzte le a Budaörsöt.

 

 

Szerencsés győzelmet aratott a Kisvárda a Budaörs ellen, a meccs elején Sajbán Máté fejese a lécen csattant, majd a túloldalon Horváth Zoltán hagyta ki a kihagyhatatlan – Ilics passza után az üres kapu mellé lőtt.

A Kisvárda a szünet után növelte az iramot, sok helyzetet dolgozott ki, a hajrában Gosztonyi András a jobb kapufát találta el, de a ráadásban jött Brana Ilics, aki az oldalvonal mellől, a meglepett kapus mellett a bal sarokba ívelt.

 

KISVÁRDA MASTER GOOD–BUDAÖRSI SC 1–0 (0–0)

 

Kisvárda, 1390 néző.Vezette: Oláh Gábor (Varga Gábor, Pápai Zoltán)

KISVÁRDA: Zöldesi – Izing, Rjasko, Vári B. – Melnik, Oltean (Délczeg, 54.), Lucas, Misic (Gosztonyi, 69.), Hej – Horváth Z. (Heffler N., 74.), Ilics. Vezetőedző: Kondás Elemér

BUDAÖRS: Kemenes – Wild, Gyurácz (Kékesi, 84.), Tányéros Á., Medgyes S. – Csobánki, Lengyel B. (Sajbán Máté, 60.) – Czvitkovics, Sajbán Miklós, Horváth E. – Deli (Pethő B., 28.).

Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerző: Ilics (1–0) a 91. percben

 

 

Kondás Elemér: – Jól kezdtük a mérkőzést, vezetéshez juthattunk volna, de a helyzeteink kimaradtak, és nem akart megszületni a gólunk. Megérte azonban hajtanunk, és a nagy fölényünk végül megérdemelt győzelmet eredményezett.

 

Bognár György: – A végeredménnyel nem vagyok elégedett, mert a döntetlenre rászolgáltunk volna. Igaz, jobbára védekezésre kényszerültünk, de a hazai csapatnak inkább meddő volt a fölénye, kidolgozott akcióból kevés helyzetet alakított ki. A végén balszerencsések voltunk.

 

 

Az MTK otthon nyert a Szeged 2011 ellen.

A Nyíregyháza Zalaegerszegen gyűjtötte be a három pontot, a vendégek az első és a második félidő ráadásában szerezték góljaikat. A hazai csapatból két játékost állított ki a játékvezető.

Első győzelmét aratta a Sopron, amely kihasználta, hogy a kazincbarcikai vendégcsapat az 56. percben – még gól nélküli döntetlennél – emberhátrányba került.

 

Merkantil Bank Liga NB II, 12. forduló:
—————————————
MTK Budapest-Szeged 2011 3-0 (2-0)
FC Csákvár-Szolnoki MÁV FC 2-0 (0-0)
BFC Siófok-Budafoki MTE 1-1 (0-0)
ZTE FC-Nyíregyháza Spartacus 0-2 (0-1)
ETO FC Győr-Dorogi FC 2-2 (1-1)
Soproni VSE-Kazincbarcika 2-0 (0-0)
Kisvárda-Budaörs 1-0 (0-0)
Mosonmagyaróvár-Soroksár SC 0-1 (0-0)
Békéscsaba 1912 Előre-Gyirmót FC 1-1 (0-0)
Ceglédi VSE-Vác FC 1-0 (1-0)

 

Az állás: 1. MTK 31, 2. Kisvárda 29, 3. Kazincbarcika 23

 

(Budaörsi Infó / forrás: nemzetisport.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.