Önként feladta magát a Budaörsi Rendőrkapitányságon a buszülést savval leöntő tettes

(Budaörs, 2017. október 5. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy augusztusban egy tömegközlekedést használó utas súlyos sérüléseket szerzett, mert valaki leöntötte savval az ülést, amin helyet foglalt. Mint kiderült a Budaörs és Budapest között közlekedő 40B jelzésű buszon történt az eset. Az elkövetőről a napokban nyilvánosságra hoztak egy fotót, amit követően a tettes önként feladta magát a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 

 

Önként bement a Budaörsi Rendőrkapitányságra az a 23 éves férfi, aki a gyanú szerint egy autóbusz ülésére maró anyagot öntött.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a budapesti férfi augusztus 21-én 20 óra 21 perc és 20 óra 37 perc között egy Budaörs irányából Budapest felé menetrend szerint közlekedő autóbusz egyik ülésére feltételezhetően maró anyagot öntött.

Az ülésen ezt követően egy férfi helyet foglalt, aki a vegyülettől égési sérüléseket szenvedett. A rendőrség felhívást tett közzé a férfi azonosítása érdekében, amelyet követően a Budaörsi Rendőrkapitányságon önként feladta magát.

F. Géza ellen a további eljárást a  Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.