Ellentmondásos információk Tom Petty halálhíréről

Ellentmondásos információk láttak napvilágot hétfőn a legendás amerikai zenész, Tom Petty halálhíréről. A TMZ magazin a bejelentést követő néhány óra múlva visszavonta a hírt, és azt írta, még küzdenek a 66 éves zenész és dalszövegíró életéért, a New York Daily News azonban az esti órákban bejelentette, hogy lekapcsolták a gépekről.

 

Tom Petty halálhíréről először a TMZ magazin adott hírt, majd ezt megerősítette először a CBS televízió, aztán több amerikai médium, köztük  például a Variety magazin internetes kiadása, vagy a Huffington Post című portál is.

A TMZ azonban néhány órán belül visszavonta a hírt, s azt írta: Tom Petty a vasárnap esti szívroham után súlyos és eszméletlen állapotban van, gépek tartják életben, és küzdenek az életéért.

Hasonlóan tudósított a Rolling Stone magazin is. A hírt először megerősítő CBS televízió azonban változatlanul azt közölte, hogy a rocklegenda halott, családtagjai papot hívtak hozzá és rendelkeztek, hogy kapcsolják le őt a lélegeztető gépről. Több médium hangsúlyozta, hogy Tom Petty agyhalott.

Sem a művész családja, sem pedig az impresszáriója egyelőre nem tett közzé bejelentést vagy nyilatkozatot. A Los Angeles-i rendőrség – újságírói érdeklődésre – csupán annyit közölt: nem áll módjában sem megerősíteni, sem cáfolni az ellentmondásos információkat.

 

 

FRISS:

Megerősítették a halálhírt

A 66 éves szupersztárt hétfőn szívroham után súlyos, eszméletlen állapotban vitték be malibui otthonából egy Los Angeles-i klinikára. Az orvosok küzdöttek az életéért, de a TMZ szerint családtagjai néhány órával később úgy rendelkeztek, hogy kapcsolják őt le a lélegeztető gépről.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.