Képernyőn Tányéros Ádám, a Budaörs labdarúgócsapat kapitánya

(Budaörs, 2017. szeptember 25. – Budaörsi Infó) Tányéros Ádám a Budaörs labdarúgócsapat kapitánya Ninjának állt. Természetesen nem szó szerint, hanem az egyik kereskedelmi adó Ninja Warrior című műsorának reklámarca és szereplője lett.

 

 

A Ninja Warrior lényege, hogy egy gigantikus akadálypályán kell végigmenniük a versenyzőknek. Fordulóról fordulóra változnak a feladatok, a végén pedig kiderül, avathat-e Magyarország ninját.

Tányéros Ádám a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a sport az élete része, a munkája, a hobbija és a szórakozása is egyben.

“Kisgyermek korom óta vagyok labdarúgó, mindig is ez volt az álmom, hogy az legyen a munkám, amit nagy szeretettel csinálok. Vácott kezdtem el focizni, majd a Puskás Akadémiát megjárva, jelenleg negyedik éve vagyok a Budaörs labdarúgója.

Első évben NB3-as bajnoki címet ünnepelhettünk és azóta is stabilan az NB2-ben bizonyítunk hétről hétre a csapattal. A másik rajongásom a testépítés, testformázás iránt nagyjából 6 éve kezdődött.

Eleinte még gyerekcipőben, majd a személyi edzői iskola elvégzése után már sokkal magabiztosabban, tudatosabban végeztem az edzéseket.

Az iskolát a saját tudásom fejlesztése érdekében végeztem el, majd sikerült egy másodállást is találnom a futball mellett. Nagyon nagy segítségemre volt az akkori főnököm, jelenleg barátom és kollégám Németh Dorottya fitnesz világbajnok.

Sokat tanultam tőle, mint edzésekben, mint étkezési szokásokban. Az egészséges életmód azóta is fő része az életemnek. Egy napot mindig előre megtervezve élek úgy, hogy a fociedzések, a munka mellett legyen időm és energiám a saját edzésemre és étkezésemre is. Mindig figyelek arra, hogy mit és mikor egyek.”

 

Ádámtól azt is megtudtuk, hogy számára nem az edzések jelentik a gondot, hanem az, hogy úgy kell a testzsírszázalékára figyelnie, hogy közben a futball az első helyen van az életében.

Elmondása szerint, ha az ember csökkenti a szénhidrátbevitelt, akkor leszálkásodik, de nem bír végig egy futballmeccset. Vagyis egyensúlyoznia kell.

A sportos test titka véleménye szerint, nem más, mint az, hogy igyekszik elkerülni a gyors éttermeket, pékségeket, a cukros italokat. Rendszeresen, napi többször étkezik, zabot, gyümölcsöt, natúr húsokat, halat, rizst, tojást és zöldségeket eszik.

Hamarosan a televízió képernyőjén is láthatjuk a budaörsi sportolót. Sok sikert kívánunk!

 

tanyerosadam

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.