Szeptemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2017.  szeptember 15. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven szeptemberben ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: Szeretnéd diákjaidat kimozdítani a megszokott környezetükből? Szeretnéd, ha más vallású, kultúrájú, élethelyzetű kortársaikkal ismerkednének meg? Szeretnéd, ha közösen cselekednének, válnának aktívabb állampolgárokká más iskolák diákjaival? Szeretnél olyan élményt nyújtani nekik, melyre az érettségi után is emlékezni fognak? Szeretnél Te is fejlődni oktatási projektek tervezésében és szervezésében?

Jelentkezési határidő: 2017. október 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A Honvédelmi Minisztérium a 2017/2018-as tanévre pályázatot hirdet a „Lippai Balázs esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíjra”, azon nappali tagozaton közép-, illetve felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók részére, akik a katonai alapismeretek szabadon választott érettségi tantárgyat tanulják, illetve felvették a honvédelmi ismeretek tantárgyat a 2017/2018. tanulmányi évben.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: Az “Élettér” Állat- és Természetvédő Egyesület fotópályázatot hirdet az Állatok Világnapja alkalmából!

A beküldés 2017.09.29. 12 óra 00 percig lehetséges.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: A Transparency International Magyarország Alapítvány pályázatot hirdet oknyomozói tapasztalattal rendelkező újságírók részére mentori pozícióra.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 25.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: Budapest Főváros Önkormányzata harmadik alkalommal is meghirdeti a STAFÉTA pályázatot – a tehetséggondozás és a független előadó-művészet támogatása érdekében új színpadi produkció létrehozására.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. október 6. 16.00 óra

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: A Lechner Tudásközpont támogatási lehetőségre irányuló felhívást tett közzé a népi építészeti emlékek helyreállításáért.
A vidéki épített örökség megóvását, megőrzését és fenntartását célzó, 300 millió forint keretösszegű Népi Építészeti Programban az elnyerhető támogatás mértéke legfeljebb 20 millió forint, a támogatás intenzitása 50%.

A kérelem beadási határideje: 2017. október 9.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: Az emberi erőforrások minisztere pályázatot hirdet a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj elnyerésére. A Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program célja a tanári pályát választó egyetemi és főiskolai hallgatók motiválása pedagógusi hivatásuk gyakorlására, egyúttal a diplomaszerzést követően álláshely biztosítása.

A pályázat benyújtási határideje: 2017. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat: A természetes személyeken kívül cégek, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, gazdasági társaságok, költségvetési szervek, egyházi jogi személyek, ügyvédi irodák, ügyvédek, egyéni szabadalmi ügyvivők és szabadalmi ügyvivő irodák, egyéni közjegyző és közjegyző irodák és végrehajtói irodák jogosultak az elektromos gépkocsi vásárlásra kiírt pályázatra.

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. május 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.