Szeptember 28-án ismét Gyermekjogi fogadóóra lesz a Városházán

(Budaörs, 2017. szeptember 14. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy új, úttörő jellegű szolgáltatásként ezentúl havonta fogadóórát tart a Városházán a Hintalovon Alapítvány, amelynek keretében a civil szervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsieknek. A következő alkalom szeptember 28-án lesz.

 

 

2017. szeptember 28-án, 14 órától 18 óráig ismét fogadóórát tart a Városházán a Hintalovon Alapítvány. A civilszervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsieknek.

Hintalovon Alapítvány 2015-ben jött létre, elismert gyermekjogi és gyermekvédelmi szakemberek közreműködésével. A szervezet alapítója dr. Gyurkó Szilvia, az UNICEF Magyarország korábbi gyermekjogi igazgatója, aki 2005 és 2012 között az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársa volt.

Az alapítvány 2016 óta mintegy 20 ügyvéd közreműködésével díjmentesen nyújt segítséget a hozzájuk forduló családoknak, gyerekeknek, gyermekvédelmi szervezeteknek.

A fogadóórákon 3 fő vesz részt: egy alapítványi munkatárs, egy ügyvéd és egy adminisztrátor.

 

Helyszíne a Polgármesteri Hivatal első emeleti, 139-es tárgyalója.

 

Bejelentkezés a gyermekjog@hintalovon.hu e-mail címen lehetséges, de a szolgáltatást előzetes bejelentés nélkül is igénybe lehet venni.

 

hintalovon

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.