Megújult a budaörsi könyvtár, jutalmat kapnak a könyvtárosok

(Budaörs, 2017. szeptember 13. – Budaörsi Infó) Kis szünet után 2017. szeptember 11-én ismét megnyitotta kapuit a Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár. 

 

 

2017. szeptember 12-én Csabay Károly a könyvtár vezetője kalauzolta körbe Wittinghoff Tamást, Budaörs polgármesterét a felújított könyvtárban. Szerkesztőségünk az eseményeket élőben közvetítette. A felvételt közösségi oldalunkon is meg tudják tekinteni.

 

 

Megtudtuk, hogy mintegy negyvenhárom millió forintba kerültek a munkálatok, viszont korszerűsítették a világítást, így modern led izzók kerültek az álmenyezetre és a teljes villanyvezeték hálózatot is kicserélték.

Mint ahogy a régi képeken is jól látszik, a könyvtárra már ráfért a felújítás.

 

konyvtar_felujitas2

konyvtar_felujitas5

konyvtar_felujitas3

 

Miután közel negyvenötezer könyvet átmozgattak, kifestettek, padlóztak és mennyezetet javítottak, most ismét várja az olvasókat a megújult Városi Könyvtár hétfőtől csütörtökig 10:00-tól 18:30-ig, pénteken 10:00-16:00-ig és szombaton pedig 9 és 13 óra között.

 

varosi_konyvtar (4)

varosi_konyvtar (3)

varosi_konyvtar (2)

 

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármester a helyszínen megköszönte a könyvtári dolgozók türelmét és segítségét a felújítási munkálatokban. Elmondta, hogy fáradozásukért cserébe egy havi bért utal majd át a könyvtár számára az Önkormányzat, amelynek az elosztását a könyvtár igazgatójára bízta.

 

varosi_konyvtar (6)

varosi_konyvtar (8)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.