NB II – Pontot hozott Sopronból a Budaörs, Kisvárdán négyen lezuhantak a lelátóról

(Budaörs, 2017. szeptember 11. – Budaörsi Infó) A Gyirmót 5-1-re nyert a Csákvár vendégeként vasárnap a labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában. A Sopron otthon 3–3-as döntetlent játszott a Budaörssel úgy, hogy a hazaiaknál Horváth Péter, míg a Budaörsben Sajbán Máté triplázott. Kisvárdán a szurkolók szenvedtek balesetet.

 

Nagy volt az ijedtség Kisvárdán, mert a Békéscsaba elleni mérkőzés 34. percében a hazai táborból a korláton helyet foglalók közül négyen a mélybe zuhantak, miután a fagerenda eltört alattuk – tudta meg a Nemzeti Sport.

A szurkolók orvosért kiáltottak, a játék is félbeszakadt, a mentőknek négy sérültet kellett ellátniuk, három könnyebbet és egy agyrázkódást szenvedőt. Miután kiderült, hogy nincsen nagyobb baj, a játék is folytatódott, a mentők megérkezéséig pedig kiegyenlített a hazai csapat, ám a társaikért aggódó szurkolók ezúttal érthetően nem csaptak nagy ünneplést. A találkozót egyébként a hosszabbításban szerzett Vári Barnabás-góllal 3–2-re megnyerte a Kisvárda.

 

Izgalmas meccset játszott a Sopron a Budaörssel. A Sopron otthon 3–3-as döntetlent játszott a Budaörssel úgy, hogy a hazaiaknál Horváth Péter, míg a Budaörsben Sajbán Máté triplázott.

 
Merkantil Bank Liga NB II, 8. forduló:

FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 1-5 (1-3)
BFC Siófok-Ceglédi VSE 0-0
ZTE FC-Vác FC 0-0
ETO FC Győr-Szolnoki MÁV FC 0-0
Soproni VSE-Budaörs 3-3 (1-0)

 

korábban:

MTK Budapest-Nyíregyháza Spartacus 2-0 (2-0)
Kisvárda-Békéscsaba 1912 Előre 3-2 (1-1)
Mosonmagyaróvár-Budafoki MTE 0-0
Szeged 2011-Dorogi FC 2-1 (2-0)
Kazincbarcika SC-Soroksár SC 1-0 (1-0)

 

SOPRONI VSE–BUDAÖRS 3–3 (1–0)

Sopron, 500 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Mohos Milán, Aradi József)

SOPRON: Heinrich – Fazakas, Sifter (Ágh, 56.), Fehér Z., Szabó L. – Angyal, Kővári, Hadházi – Kovács D. (Winkler, 71.), Horváth P., Szőke (Garda, 45.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

BUDAÖRS: Bese – Marques (Menyhárt, 58.), Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Czvitkovics (Sajbán Miklós, 71.), Lengyel B., Bakos Sz. – Deli, Horváth L., Sajbán Máté. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Horváth P. (1–0) a 21., Horváth P. (2–0) a 48., Sajbán Máté (2–1) az 58., Sajbán Máté (2–2) a 73., Sajbán Máté (2–3) a 80., Horváth P. (3–3) a 83. percben


Németh Szabolcs:
– Sajnos hiányérzetem van, kettő nullás állásnál illett volna előnyünket megtartani. Örülök Horváth Péter visszatérésének, góljaihoz gratulálok. Sajnos vezetésünk birtokában rossz felfogásban játszottunk, azon sürgősen javítanunk kell.

Bognár György: – Gratulálok mindkét csapatnak. Harcos, jó mérkőzést játszottunk. Nem vagyok elégedett, de a csapat felfogása és hozzáállása megfelelő volt, az eredmény így igazságos.

 

Az élcsoport: 1. MTK Budapest 22 pont, 2. Kisvárda 20, 3. Kazincbarcika 17, … 16. Budaörs 6

 

(Budaörsi Infó, forrás: MTI, nemzetisport.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.