A Budaörsi Rendőrkapitányság az Idesüss Budaörs Napján

(Budaörs, 2017. szeptember 1. – Budaörsi Infó) 2017. augusztus 26-án rendezték meg a nyárbúcsúztató Idesüss Budaörs Napját, amelynek keretében a Budaörsi Rendőrkapitányság is kitelepült a Bikesafe programmal. A fesztivál sokaságában a rendőrségi sátort sokan keresték fel, nem csak a regisztráció miatt, hanem, hogy a KRESZ tudásukat is próbára tegyék a furfangos tesztlapokkal.

 

 

A programot a helyi újságok, rádió is beharangozta előre, ami alapján egyeztetett időpontban lehetett regisztráltatni a kerékpárokat a rendőrségi sátorban, a várakozási idő csökkentése miatt.

A fesztiválon 15 kerékpárt regisztráltak. Annak a Csepel tandem biciklinek a regisztrációjához is hozzájárult a rendőrség, ami a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete (BULÁKE) tulajdonában van, így segítve őket a kerékpár minden részletre kiterjedő biztonságos használatában.

A Budaörsi Rendőrkapitányság részéről Diegner István r. ftőrm. közlekedési helyszínelő és Szeremlei Csilla r. ftőrm. bűnmegelőzési előadó nyújtott segítséget, a sikeres regisztrációhoz.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.