Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt állítottak elő több személyt

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársa 2017. augusztus 29-én a délutáni órákban több gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes a város egyik terén. A járőrök igazoltatták az ott tartózkodókat, valamint átvizsgálták az általuk használt járműveket is.

 

Az egyik autó kesztyűtartójában több alufólia pakkot találtak, amelyekben kábítószergyanús anyag volt. Az autó utasterében borítékokat és további 23 darab alufólia pakkot találtak, amelyeket lefoglaltak.

A helyszínről a rendőrök hat személyt állítottak elő a Budaörsi Rendőrkapitányságra. Három nőt és egy férfit tanúként hallgattak ki.
L. Kornél 37 éves és F. Krisztián 33 éves budaörsi lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, mivel a drog gyorsteszt mindkettőjük esetében pozitív eredményt mutatott.

A 33 éves férfi lakásán tartott házkutatáskor a rendőrök további kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

Az eljárás során a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki Sz. József Attila 33 éves budapesti lakost is, aki a jelenlegi adatok szerint L. Kornél és F. Krisztián részére értékesített kábítószert.

A fővárosi férfit otthonában fogták el a budaörsi rendőrök. Házkutatást tartottak a lakásában, amelynek során közel 11 millió forint készpénzt és egy kilogrammnyi kábítószergyanús növényi anyagmaradványt foglaltak le, amelyet az eljárás során kirendelt szakértő vizsgál majd.

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

(Forrás: police.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.