BRFK: nem kábítószer okozta a Stadionoknál talált ember halálát

Az igazságügyi boncolás nem hozta összefüggésbe kábítószer-fogyasztással annak az embernek a halálát, akinek a holttestét még vasárnap a fővárosban a Stadionoknál találták meg – közölte a Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn az MTI-vel.

 

A közleményben emlékeztettek, a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

 

Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron, ahol a BRFK járőre 2017. augusztus 20-án délelőtt egy földön fekvő emberre talált, aki nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni

Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron, ahol a BRFK járőre 2017. augusztus 20-án délelőtt egy földön fekvő emberre talált, aki nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni.

 

Vasárnap közölték azt is, új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, miután az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

 

Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében 2017. augusztus 20-án.

Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében 2017. augusztus 20-án.

 

A rendőrség az üggyel összefüggésben házkutatásokat tartott, és egy embert kábítószer-kereskedelem, kettőt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított, gyanúsítottként hallgatott ki. A rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt egy nőt őrizetbe vett, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának indítványozását – írták.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.