Új pszichoaktív anyag miatt nyomoz a rendőrség

Új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap délután.

 

 

    A nyomozást azt követően rendelték el, hogy az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

 

Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében 2017. augusztus 20-án.

Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében 2017. augusztus 20-án.

 

    A rendőrség közölte azt is, hogy a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tették hozzá.

 

Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron, ahol a BRFK járőre 2017. augusztus 20-án délelőtt egy földön fekvő emberre talált, aki nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni

Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron, ahol a BRFK járőre 2017. augusztus 20-án délelőtt egy földön fekvő emberre talált, aki nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.