Augusztusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2017. augusztus 4. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven augusztusban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: 10 milliárd forint összegű nyílt pályázat a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására.

A pályázatot 2017. augusztus 1-jétől 2017. szeptember 15-ig lehet benyújtani.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: Kit vagy mit követünk? Eszmét, rendszert, személyt vagy csak az éppen aktuális áramlatot? Ha követünk, haladunk is? Megyünk az árral, vagy inkább az ár jön velünk? Legyen az világnézeti, gazdasági, politikai vagy magánéleti döntés, bízunk eléggé a saját megérzéseinkben? Vagy mindent felülírunk a környezet és a társadalom első reakcióinak tükrében? Kitartunk egy csapat, egy álláspont, egy cél mellett vagy folyton újratervezünk? Egy Insta poszt is kibillent aktuális értékrendünkből, vagy semmi sem tántoríthat el meggyőződésünktől.

A 10. Fenntarthatósági Nap kreatív pályázatára film, zene és kreatív kategóriában várják a pályaműveket.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: Örökítsd meg hazánk legkülönlegesebb tájait, természeti és épített kincseit, felejthetetlen helyeit és pillanatait – mutasd meg képekben a Te Magyarországodat! National Geographic magazin fotópályázatot hirdet.

A pályázat résztvevői két kategóriában adhatják be képeiket 2017. július 11. és 2017. augusztus 15. között.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Pályázati felhívás a a tanyák és a tanyás térség megőrzése, fejlesztése érdekében a tanyák lakóépületének felújítására, valamint lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre, magánszemélyek számára.

A pályázatok elektronikus felületen történő kitöltésére és véglegesítésére 2017. augusztus 07. 08 óra 00 perctől – forráskimerülés esetének kivételével – 2017. szeptember 06. 23 óra 59 percig van lehetőség.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: A “Reporters in the Field” program az európai országok újságírói kutatási projektjeit támogatja. Maximálisan 5 000 eurós támogatást nyújt nemzetközi csapatoknak, a választott történet határokon átnyúló kutatásához.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 27.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: Készíts magadról fotót a világ bármely pontján a kedvenc népviseletedben! Pályázatot hirdet a Honvéd Együttes Művészeti Nonprofit Kft. Táncba visszük a világot! címmel. A pályázatra olyan fotókat várnak, amelyeken a pályázók a világ bármely pontján kedvenc népviseletükben szerepelnek.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: Pályázatot hirdet a Wekerlei Társaskör Egyesület a 2017. november 4-én és 5-én megrendezendő Cégér Wekerlei Filmfesztivál Ipartörténeti és Helytörténeti Filmszemlén való részvételre.

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat: A Tudatos Életreform Akadémia (TÉRA ALAPÍTVÁNY) 2017-ben 1 millió forint összdíjazású vLogger versenyt hirdet fiatal vloggereknek! Díjazás: 500 000 – 200 000 Ft.

Beküldési határidő: 2017. augusztus 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

Minden lehetetlennek tűnő küldetés az első lépéssel kezdődik!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.