BKK: több villamos rövidített útvonalon jár csütörtöktől vasárnapig

Pótlóbuszok járnak a 24-es, a 28-as, a 28A, a 37A és a 62-es villamos belső szakaszán csütörtöktől vasárnapig, mert az Orczy téren pályakarbantartást végeznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

 

A közleményben részletezték: a 24-es villamos csütörtökön az első járat indulásától vasárnap az utolsóig rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között viszi az utasokat. A Keleti pályaudvar és a Nagyvárad tér között 24-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik. Ebben az időszakban nem járnak a 24G jelzésű villamosok.

Szintén csütörtöktől vasárnapig a 28-as, a 28A és a 62-es villamos rövidített útvonalon jár. A 28-as az Izraelita temető és a Kőbányai út 21. megálló között, a 28A az Új köztemető (Kozma utca) és a Kőbányai út 21. között, a 62-es pedig Rákospalota, MÁV-telep és a Kőbányai út 21. megállóhely között közlekedik. A Blaha Lujza tér (Népszínház utca) és a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút között 28-as jelzéssel pótlóbusz viszi az utasokat.

A 37A villamos vasárnap egész nap rövidített útvonalon, a Magdolna utca és a Sörgyár között közlekedik. A kimaradó Blaha Lujza tér (Népszínház utca), II. János Pál pápa tér és Teleki László tér megállóban a 28-as pótlóbuszra szállhatnak az utasok.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.