A júliusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. július 10. – Budaörsi Infó) A júliusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

A Budaörsi Infó júliusi számának második oldalán olvashatnak a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről. Továbbra is az eddigi üzemeltető működteti a Szabadság úton lévő benzinkutat, de a kiszolgáló épületet fel fogják újítani.

 

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (3)

 

Az újság harmadik oldalán összefoglalót találnak Budaörs az Állammal szemben nyert peréről. Az első fokon eljáró Fővárosi Törvényszék 2017. június 23-án, nem jogerős döntése értelmében az államnak vissza kell fizetnie a budaörsi önkormányzat számlájára mintegy 765 millió forint szolidaritási hozzájárulást.

 

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (2)

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (4)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (5)

 

A hatodik oldalon a nyolcvan évvel ezelőtt megnyitott budaörsi repülőtérről találnak egy cikket. Az interjúban megszólal Sajtos Zoltán, a Goldtimer Alapítvány kuratóriumi tagja.

 

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (6)

 

A hetedik oldalon egy egyedülálló ingyenes gyermekjogi fogadóórát és jogsegélyt mutatunk be, ami nemrég indult Budaörsön.

Az új, úttörő jellegű szolgáltatás minden hónapban várja az érdeklődőket a Városházán.

A Hintalovon Alapítvány ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsiek számára.

 

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (7)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

17_ujsag_budaorsiinfo_julius (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.