A júniusi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2017. június 12. – Budaörsi Infó) A júniusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán arról olvashatnak, hogy a képviselő-testület a város 2016. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámolót elfogadta, és egyúttal döntött a 362,6 millió forint pénzmaradvány felosztásáról is.

 

info_ujsag_junius (3)

 

A harmadik oldalon egy régi ügy került ismét terítékre. A “Kőhegy-ügy” tovább folytatódik.

 

info_ujsag_junius (4)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

info_ujsag_junius (5)

 

A hatodik oldalon nyomozásra hívjuk olvasóinkat. A budaörsi Heimatmuseum idén ünnepli 30. születésnapját. A múzeum története sok budaörsi személyes történteiből és a múzeumnak adományozott értékes adományokból tevődik össze. Az épület mostani felújítása során egy nem mindennapi kincsre bukkantak az épület falán. Vajon mit rejthetett a falfülke?

 

info_ujsag_junius (7)

 

A hetedik oldalon a budaörsi kortárssegítő csoportról olvashatnak. Nemrég volt lehetőségük találkozni Philip Zimbardo-val is, és hamarosan egy új társasjátékot is készítenek. Olvassák el a részleteket újságunkban.

 

info_ujsag_junius (8)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

info_ujsag_junius (6)

info_ujsag_junius (2)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.