Utánpótlás asztalitenisz sikerek

Befejeződtek az utánpótlás egyéni, páros és vegyes páros Magyar Bajnokságok  küzdelmei. A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának saját nevelésű sportolója, Nagy Norbert két bronzérmet szerzett, párosban Molnár Dávid oldalán és vegyes párosban Göndör Fannival.

 

 

Norbi eredményeire azért is büszke a BSC, mert sok évvel ezelőtt náluk fogott először ütőt a kezébe és végig az edzőikkel dolgozva vált eredményes sportolóvá.

Az elmúlt időszak egyenletesen jó eredményeivel Norbi közel került ahhoz, hogy a magyar ifjúsági válogatott tagjaként részt vehessen a nyáron, Portugáliában rendezett utánpótlás Európa bajnokságon.

Az edzők kiváló és kitartó munkája mellett Norbi fejlődésében nagy szerepe van annak is, hogy a felnőtt csapatbajnokságban szerepel és terveink szerint ősztől az NB I-es felnőtt csapat állandó tagja lesz.

A Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség összetartást szervez a jövő reménységei részére, abból a célból, hogy az ország legtehetségesebb újonc korú asztaliteniszezői megismerjék egymást, és a válogatott edzőivel dolgozzanak.

A meghívott gyerekek között van Csiszár Lili is, aki túl azon, hogy a BSC szakosztályának a játékosa, egyben unokája legrégebbi támogatójának, Németh Pálnak.

Csiszár Lili is tagja annak a csapatnak, melynek sikeréről korábban már beszámoltunk, miszerint a 9-12 évesek számára megrendezett Pest Megyei Csapat Bajnokságot a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának csapata nyerte meg.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.