Önkéntes diákok is segítenek a Heimatmuseum felújításánál

(Budaörs, 2017. május 18. – Budaörsi Infó) 2017. május 17-én a Kesjár Csaba Általános Iskola 7. B osztálya segített a Heimatmuseum felújításában. 

 

 

Dr. Gajdos Frank Katalin, a múzeum igazgatója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a múzeumépület felújításával együtt az udvar és a hátsó kert is megújul, ebben nyújtottak segítséget a diákok és az őket kísérő kedves tanárnők.

 

gajdosfrankatalin

Dr. Gajdos Frank Katalin

 

“A lányok a kertet segítettek megszabadítani az elburjánzott gyomoktól, a fiúk pedig a kerti bútorokat, sörpadokat, asztalokat rendezték el. Köszönjük szépen nekik a munkát, és várjuk őket vissza szeretettel, amikor majd elkészülünk a felújítással, hogy megnézhessék, miben segítettek.

Szeretettel fogadunk a továbbiakban is mindenféle önkéntes segítséget – egyfajta „időadományt” –, hogy közös értékünk, a budaörsi Jakob Bleyer Heimatmuseum 30. születésnapján felújított, tiszta és gyönyörű állapotban, vonzó kerttel várja látogatóit és barátait!”

 

Ha önök is szívesen segítenék a felújítást, keressék bizalommal a Heimatmuseumot (info@heimatmuseum.hu, telefon: 06-23/440-217).

 

heimatmuseumfelujitas

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.