A májusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. május 17. – Budaörsi Infó) A májusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk címlapján a 20. Budaörs Fesztivál egy pillanatképét láthatják. A rendezvényről bővebben újságunk hátlapján olvashatnak.

 

budaorsiinfomajjus17 (2)

budaorsiinfomajjus17 (8)

 

A második oldalon a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történteket foglaltuk össze. A helyi civil szervezetek és a nemzetiségi önkormányzatok 2017. évi támogatásáról is döntöttek a képviselők.

Ugyanezen az oldalon találnak egy leírást arról is, hogy kiterjesztik a parkolási övezetet Budaörsön. A rendeletmódosítás javasolt hatálybalépése 2017. május 30.

 

budaorsiinfomajjus17 (3)

 

A harmadik oldalon tovább folytatódik a repülőszárnyak története.

Budaörsön az elmúlt fél évben nemcsak az égen, hanem a földön is megnövekedett a vitorlázó pilóták nyüzsgése, ugyanis egy tavalyi cikkünk nyomán a közbeszédbe szivárgott farkashegyi Vitorlázó emlékmű siralmas állapotának híre tettekre sarkallta a repülés szerelmeseit a környéken.

Az exkluzív legújabb fejleményeket olvassák el nyomtatott újságunkban.

 

budaorsiinfomajjus17 (4)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfomajjus17 (5)

 

A hatodik oldalon tovább folytatjuk a budaörsi iskolák helyzetének bemutatását. Májusi lapszámunkban M. dr. Losonczy Katalin, a Leopold Mozart Zeneiskola igazgatója osztja meg velünk gondolatait.

Jótékonysági felhívást is találnak még olvasóink ezen az oldalon.

 

budaorsiinfomajjus17 (6)

 

A megszokottakhoz híven a hetedik oldalon A közjegyző segít szakértői cikk sorozatunkat találják. Ebben a hónapban a végrendeletről olvashatnak.

 

budaorsiinfomajjus17 (7)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfomajjus17 (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.