Egy diáktársuk szemműtétjére gyűjtenek a szentbenedekesek (videó)

(Budaörs, 2017. április 29. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben olvashatták, hogy a Szent Benedek Gimnázium diákjai jótékonysági koncertet szerveztek azért, hogy osztálytársuknak, Lacinak a szemműtétjéhez hozzá tudjanak járulni. A koncertet tegnap este tartották meg a Városi Ifjúsági Klubban, szerencsére nagyon sokan voltak, már csak az a kérdés, hogy vajon elég lesz-e a befolyt összeg?

 

 

Négy diák a budaörsi Szent Benedek iskolából nagy feladatra vállalkozott. Takács Alexandra, Hetey Attila, Hajdúk Árpád és Schwáb Robin úgy döntöttek, hogy a tettek mezejére lépnek, és segítenek osztálytársukon, aki már régóta vár egy szemműtétre, viszont ennek a költségét a családja nem tudja kifizetni.

 

 

charitynight_jotekonysag

 

A szemműtét, amire szükség lenne megközelítőleg hárommillió forintba kerül. A jótékonysági koncerten részt vett a Szent Benedek Gimnázium igazgatója, Dr. Czuczor Gergely is. Rengeteg diák és szülő is jótékonykodott.

 

17_04_28charity_night (4)

 

2017. május 2-án 12 órakor ünnepélyes keretek között adják majd át az összegyűlt pénzt a Városi Ifjúsági Klubban a diákok, így hamarosan kiderül, hogy vajon mennyit tudnak segíteni társukon.

 

 

Kívánjuk, hogy sikerüljön elérni a hőn áhított célt!

 

17_04_28charity_night (8)

 

17_04_28charity_night (10)

 

17_04_28charity_night (7)

 

17_04_28charity_night (12)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.