Dallal a Földért Budaörsön is (fotó, videó)

(Budaörs, 2017. április 23. – Budaörsi Infó) A Föld napján április 22-én, Budaörs is csatlakozott egy nagyszabású, szép kezdeményezéshez: a Városháza szabadtéri hátsó kertjében közösen énekeltek a budaörsiek a Földért. Nézzék meg a cikkben a videónkat. 

 

 

A kezdeményezéshez több mint hatvanezer család, iskola, szervezet csatlakozott országszerte.

A budaörsi program szervezője Ruzsonyi Ágnes, aki a Budaörsi Infónak elmondta, hogy számára azért volt fontos, hogy budaörsiek is csatlakozzanak ehhez  a kezdeményezéshez, mert fontos a jövő,  a gyermekeink, a környezet, a jövő testi-lelki egészségének megőrzése.

“Szerintem az a legfontosabb, hogy ne csak gondoljunk arra, hogy majd teszünk valamit a környezetünkért, magunkért, hanem valóban lépjünk is a tettek mezejére. Az odafigyelés, magunkra, egymásra, a környezettudatosság, az éneklés és a zene a szívügyeim. Akár csak egy dallal is hihetetlen nagy és pozitív energiákat tudunk felszabadítani.

A zenét felhasználva szeretném, hogy a gyermekeim, gyermekeink minden szempontból egészségesebben, tudatosabban éljenek, egymásra és környezetükre odafigyelve megértenék, hogy közös elhatározással, akarattal és cselekvéssel, egymással összefogva, egymást segítve sokkal többre mehetnek. Talán, mi felnőttek is sejtjük már, hogy csak így mehetünk tovább.”

 

 

varoshaza_foldnapja_enek (5)

 

varoshaza_foldnapja_enek (4)

 

varoshaza_foldnapja_enek (3)

 

varoshaza_foldnapja_enek (1)

 

varoshaza_foldnapja_enek (6)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.